sobota, 7 lutego 2009

>> prawie wiosenna kanapka


Za oknem powiało wiosną, takie kanapki z nadzieją na jej szybkie przyjcie ;)

> żytnie podłużne bułeczki
> sojonez ( lub majonez )
> pomidor
> ogórek kiszony
> tofu wędzone
> rzodkiewka
> garść świeżego szpinaku
> oliwa z oliwek( opcjonalnnie )

Warzywa myjemy, pomidora, ogórka, rzodkiewkę i tofu kroimy w plastry i kładziemy razem ze szpinakiem na przekrojone bułki posmarowane kapką sojonezu lub oliwą z oliwek. Voila :)

4 komentarze:

Anonimowy pisze...

Strasznie napchane te kanapy. Dałaś rade wsadzić do buzi ;P?

Świetne, kurde aż ślina leci;).

michu

marja pisze...
Ten komentarz został usunięty przez autora.
olga spaceage pisze...

wygladaja mega apetycznie! wlasnie takie napchane! :)

Icantbelieveitsvegan pisze...

bosko wyglądają, uwielbiam tofu!